KUNSTgrundforløb: Klippe

Sted

Børnekulturhuset Sokkelundlille
Utterslev Torv 9
2400
København NV

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud

Dato & TID

Værksteder med de basale kunstteknikker. Dette forløb er med fokus på at klippe – alt det du vil. For her er netop dét målet i sig selv.
Klassetrin / Alder
Bydel

Børnene får tid og hjælp til at undersøge og sanse processen; hvordan holder man på en saks? Klip i forskellige materialer, klip strimler, klip af, klip! Hvordan gør man? Nogle af afklippene bruger vi til at lave et fælles værk - men hvert barn får også sit eget lille værk med hjem.

Vi sætter rammerne styret af børnenes nysgerrighed og tempo.

Vores mål er at give kompetencer til at give sig i kast med kreative processer. Kan man ikke afkode bogstaver, kan man ikke læse. Kan man ikke klippe, tegne, male og lime er der for mange benspænd, når man skal udføre sine kreative ideer. 

Vores mål er på sigt at give børn kompetencer til at give sig i kast med kreative processer. Kan man ikke afkode bogstaver, kan man ikke læse. Kan man ikke klippe, tegne, male og lime er der for mange benspænd, når man skal udføre sine kreative ideer. 

Vi udbyder 3 KUNSTgrundforløb og vil gerne invitere samme gruppe børn til at deltage i alle 3 KUNSTforløb, MALE og FORME og KLIPPE. Man er selvfølgelig også velkommen til kun at deltage i et af forløbene!

Forløbet varer omkring 1 time.

I er velkomne til at tage madpakker med.