KUNSTgrundforløb: Forme

Sted

Børnekulturhuset Sokkelundlille
Utterslev Torv 9
2400
København NV

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud

Dato & TID

Værksteder med de basale kunstteknikker. Dette forløb har fokus på at forme – opleve forunderligheden ved at skabe en form, ud fra en klump materiale.
Klassetrin / Alder
Bydel

Børnene får tid og hjælp til at undersøge og sanse processen; hvordan gør man? Rulle, banke, trykke og mærke materialet. Blande to farver til én ny farve? Fornemme mængde, størrelse. Skabe former, ændre former.

Der arbejdes med silk-clay, som er lækkert blødt og har fine farver. Til sidst kan man stikke kulørte tændstikker og perler i, det er sjovt!

Børnekulturhuset Sokkelundlilles formidlere sætter rammerne styret af børnenes nysgerrighed og tempo. Børnene får selvfølgelig det de har lavet med hjem. 

Vores mål er på sigt at give børn kompetencer til at give sig i kast med kreative processer. Kan man ikke afkode bogstaver, kan man ikke læse. Kan man ikke klippe, tegne, male og lime er der for mange benspænd, når man skal udføre sine kreative ideer. 

Vi udbyder 3 KUNSTgrundforløb og vil gerne invitere samme gruppe børn til at deltage i alle 3 KUNSTforløb, MALE og FORME og KLIPPE. Man er selvfølgelig også velkommen til kun at deltage i et af forløbene!

Forløbet varer omkring 1 time.

I er velkomne til at tage madpakker med.