Storemyr og Lillemyr. Bjerget i skoven - En varm og musikalsk dukkeforestilling for de små

Sted

Teater ZeBU
Øresundsvej 4-6
2300
København S

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud

Dato & TID

Storemyr og Lillemyr er fortællingen om, hvordan kærlighed og længslen efter ens bedste ven kan give mod til at turde mere, end man troede, man turde.
Klassetrin / Alder
Bydel

Storemyr og Lillemyr laver alting sammen: mandag fejer de blade, tirsdag vasker de tøj, onsdag dufter de til blomster, torsdag hopper de, fredag saver de brænde, lørdag fanger de fisk, og om søndagen ser de fjernsyn. Men hvad så, hvis der pludselig opstår et bjerg i baghaven, som Lillemyr får lyst til at bestige, når nu Storemyr har højdeskræk?

Forestillingen om Storemyr og Lillemyr er en almenmenneskelig fortælling, som viser børnene, hvordan kærlighed og længslen efter ens bedste ven kan give modet til at turde langt mere, end man troede, man turde. Børnene præsenteres for emner som venskab, tryghed og eventyrlyst, modsætninger og kærlighed. Lillemyr og Storemyr er to meget forskellige væsener, men de kan ikke leve uden hinanden, for netop i suppleringen af hinanden, finder de styrken sammen.

En forestilling af Teater Akkord og ZeBU - inspireret af børnebogen af samme navn af forfatter Siri Melchior og indeholder nyskrevet musik og sange af Signe Kærup Dahl.

OBS: Forestillingen henvender sig til børnehavebørn samt børn i 0. klasse. Book jeres billetter på mail: nicole@zebu.nu og skriv jeres institution, navn og telefonnummer på kontaktperson, antal voksne og børn og en ønsket tid/dato.