I røg og damp – i fodsporet på kong Christian 4. - med/uden kroneværksted

Sted

Rosenborg Slot
Øster Voldgade 4A
1350
København K

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud
650,00 kr.

Dato & TID

Vi fokuserer på de gode og dramatiske fortællinger om den berømte Christian 4. og hans elskede slot, Rosenborg.
Klassetrin / Alder
Bydel

Christian 4. er en af de konger, som vi ved mest om. Og fordi han efterlod sig en stor mængde breve, kan vi komme helt tæt på at forstå, hvem han var som person. Han efterlod sig også Rosenborg, der med alle sine møbler, billeder og kunsthåndværk vidner om en konge, der også har efterladt sig helt håndgribelige spor. Sporene efter kongen opleves med hjælp af mundtlig historiefortælling, dialog og hands-on-elementer.
Forløbet tager klassen med gennem kongens liv, som de oplever gennem mundtlig historiefortælling, dialog og hands-on elementer. Her oplever de bl.a. kongens krone på tæt hold, ser hans blodplettede krigstøj og hvor, han gik på toilettet.

Efter en tur indenfor på slottet, går vi samlet over i vores Læringshus, hvor børnene får lov til at lave en krone. Fokus er, at en krone ikke bare er en krone, men at alle symbolerne betyder noget forskelligt. Kronen får børnene med hjem efterfølgende. 

Forløbet kan bookes med eller uden værksted. 

Forløbet  kan købes i webshoppen på www.kongernessamling.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bookingafdeling på tlf. 33 18 60 55, telefonen er åben tirsdag til fredag kl. 10 til 12, eller på e-mail: booking@kosa.dk. I tilfælde af afbestilling mindre end 14 dage før tidspunktet for turens afvikling vil det fulde beløb blive opkrævet. 

BEMÆRK: Forløbet er gratis for Københavnske daginstitutioner. Der tages forbehold for udsolgte Åben Dagtilbud. Tilmelding til et Åben Dagtilbud kan ikke foretages gennem webshoppen! Send i stedet for en mail til booking@kosa.dk eller ring til 3318 6055. Her bedes du oplyse følgende:

  • Ønsket dato for forløbet (gerne flere datoer)
  • Navn og postadresse på instutition
  • Pædagogens navn og mobiltelefonnummer
  • Alder på børnegruppen
  • Antal børn og voksne