Æggesalat som sanseværksted

Sted

Haver Til Maver
Allegade 5A
2000
Frederiksberg

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud

Dato & TID

brug sanserne og lad krydderierne fortælle historien
Læreplanstema
Kommunikation og sprog
Krop, sanser og bevægelse
Kultur, æstetik og fællesskab
Alder
4
5
6
Emner
Dannelse
Historie
Klima
Kultur
Mad
Bydel
Alle bydele

Æggesalat - en historisk kulturel rejse:

Børnene skal bl.a. lave deres egen karry ud fra en række forskellige krydderier. Hvert krydderi bærer en fortælling om andre lande og historier om, hvordan de blev brugt før og nu. Vejen til æggesalat er en sensorisk rejse, hvor børnene får lov at lave deres egen karry, høste og smage urter, de kommer til at lave deres egen mayonnaise og pynte deres frokost flot op, som vi spiser i fællesskab. 

 

Aldertrin 4 – 6 år 

Tid: 3 timer 

 

Dette forløb afholdes I Haver Til Mavers Hus på Frederiksberg _ det er også muligt at afholde aktiviteten hos jer. 

 

Læreplans temaer:

 Krop, sanser og bevægelse  - Kultur, æstetik, fælleskab