PIST VÆK! Julejagt på Amalienborg

Sted

Amalienborgmuseet
Christian
1257
København K

Pris

Gratis for københavnske dagtilbud
550,00 kr.

Dato & TID

Kom i julestemning på Amalienborg når jagten sættes ind efter dronningens glemte juletraditioner.
Klassetrin / Alder
Bydel

Dronningen har glemt sine juletraditioner og museets maskot Valde, har virkelig brug for jeres hjælp til at finde dem. Ellers kan han ikke redde julen!

Rundt omkring på museet er der spor efter juletraditionerne. Sporene leder børnene til en helt særlig juletradition der knytter sig til den kongelige familie og dronning Margrethes barndom. Lykkes det børnene at finde den glemte juletraditionen, kan det være, de er så heldige, at Valde uddeler sin mini-elefantorden som tak for hjælpen til alle børnene. Julejagten afsluttes med dans om det store juletræet i museets havesal.

OBS!: Forløbet foregår i Christian 8.s Palæ, Amalienborg Museet. Indgang via porten nærmest Frederiksgade. Indenfor vil I blive taget imod af en læringspilot.

Forløbet  kan købes i webshoppen på www.kongernessamling.dk. For spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores bookingafdeling på tlf. 33 18 60 55, telefonen er åben tirsdag til fredag kl. 10 til 12, eller på e-mail: booking@kosa.dk. I tilfælde af afbestilling mindre end 14 dage før tidspunktet for turens afvikling vil det fulde beløb blive opkrævet. 

BEMÆRK: Forløbet er gratis for Københavnske daginstitutioner. Der tages forbehold for udsolgte Åben Dagtilbud. Tilmelding til et Åben Dagtilbud kan ikke foretages gennem webshoppen! Send i stedet for en mail til booking@kosa.dk eller ring til 3318 6055. Her bedes du oplyse følgende:

  • Ønsket dato for forløbet (gerne flere datoer)
  • Navn og postadresse på instutition
  • Pædagogens navn og mobiltelefonnummer
  • Alder på børnegruppen
  • Antal børn og voksne