Nøgensnegl - Slimsporet fra havets dyb

Sted

I.D. Arts - Nøgensnegl
2300
København S

Pris

5.000,00 kr.

Dato & TID

Mød den magiske Nøgensnegl og lad den vise jer havets hemmeligheder. Et poetisk pusterum med fokus på sanselighed, bevægelse og kreativitet.
Klassetrin / Alder
Bydel

Har du nogensinde mødt en Nøgensnegl?

Nøgensneglene kommer fra havets dyb. De har fundet frem til land, og trækker lange slimspor på deres rejse hen til os, menneskene. Nøgensneglene er farverige og anderledes - de kommer med hemmeligheder og gaver fra havets dyb. Det er levende skulpturer, der inviterer ind til sanselighed og nysgerrighed for havets muligheder og skatte. Tiden med Nøgensneglene er rolig og sanselig. Et poetisk pusterum med fokus på farver, fordybelse og mødet med det andet.  

 

Få en Nøgensnegl på besøg i institutionen

En af Nøgensneglene vil gerne besøge jer i jeres institution. Et forløb består af to besøg i jeres institution:

 

  1. Ved det første besøg kommer der en teaterformidler og en Nøgensnegl (performer). Teaterformidleren vil først fortælle børnene om Nøgensneglen og dens magiske verden. Bagefter kommer Nøgensneglen ind på stuen. Teaterformidleren guider jer, og efter at I har hilst på Nøgensneglen, følger vi den ned igennem institutionen. Vi skal vise den vores verden, og så vil den vise os noget fra sin. Måske tager den en gave med fra havets dyb. 

    Estimeret tid: 1 time. 

     

  2. Ved det andet besøg kommer teaterformidleren tilbage. Nu skal I selv være Nøgensnegle. Vi laver vores egne følehorn og går på tur ud på legepladsen. Herude skal vi - ligesom da sneglen var på besøg - opdage naturens hemmeligheder og selv samle gaver til sneglen. Det sidste besøg har fokus på rolleleg og fortrolighed med performative udtryk i børnehøjde. 

    Estimeret tid: 1 time.

     

Gennem besøgene arbejder vi med tillid, nærvær, nysgerrighed, fordybelse, stimulering af sanser og egne kreative udtryk. 

Ved interesse kontakt os via mail eller telefon for ledige datoer og tidspunkter. Vi kommer ud i formiddagstimerne, når det passer jer. Mellem kl. 9 og 12.

Max 12 børn pr. hold.

 

Nøgensnegl har skabt sanselige, udendørs teatervandringer for børn fra 4 år siden 2023. Sneglene har optrådt på bl.a. Horsens Teaterfestival og Aprilfestival. Bag Nøgensneglene står kunstner Iben Damkjær der samarbejder med teaterformidler Barbara Rousset, som har tre års professionel erfaring med at formidle specifikt til og i dagtilbud med fokus på storbørnsgruppen.