Indkøb af eksterne læringstilbud

Her kan du læse om, hvilke muligheder du eller din virksomhed har for at få jeres læringsforløb i betragtning til Åben Dagtilbuds indkøbsrunde.

Åben Dagtilbud er en indsats i Fagligt Center, Københavns Kommune, som kvalificerer og indkøber læringsforløb fra eksterne undervisere og byens læringsmiljøer til glæde for Københavns dagtilbud.

Indkøbene sker årligt og foregår ved, at du som leverandør indsender en beskrivelse af et eller flere læringsforløb til os via linket nedenfor inden ansøgningsfristen.

Efter ansøgningsfristen gennemgår Åben Dagtilbud jeres ansøgning. Vi indkøber forløb, som bidrager med unikke ideer og konkrete muligheder for løsning af institutionernes kerneopgave samt har en passende pris.

Du kan som leverandør ansøge om indkøb af dine læringsforløb, hvis:

  • Læringsforløbet henvender sig til dagtilbudsbørn (børn i 0-6 år)
  • Læringsforløbet foregår, mens børnene er i dagtilbud
  • Hvis du som leverandør varetager afviklingen af læringsforløbet

Københavns Kommune indkøber ikke læringsforløb til Åben Dagtilbud, som:

Har du ikke tidligere været leverandør af læringsforløb til kommunen, anbefaler vi, at du skriver til os på aabendagtilbud@buf.kk.dk, så kan vi tage en snak om muligheden for indkøb af jeres forløb.

Sådan ansøger du om midler til Åben Dagtilbud

Vis alle

Sådan ansøger du om midler til Åben Dagtilbud

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen for at ansøge om midler til Åben Dagtilbud i 2024 er overskredet.

Sådan ansøger du

Der kan ikke søges i øjeblikket.

Praktisk om ansøgningsprocessen

Ansøgningerne udvælges med relevante fagligheder, der vil kvalificere forløb, og vi vender tilbage med svar på ansøgninger hurtigst muligt efter fristens udløb.

Husk at et afslag ikke er permanent, I må derfor gerne søge igen eller andre puljer.

Ansøgningsprocedure

Ansøgningsproceduren foregår via Microsoft Forms.

Send én ansøgning per forløb. Hvis I udbyder flere forskellige forløb, vil vi bede jer sende én ansøgning per forløb og ikke samle dem i én fælles ansøgning.

Gem kvitteringen for jeres ansøgning. Når I sender ansøgningen afsted fra Forms, kan I gemme en kopi af jeres ansøgning i pdf. Det opfordrer vi jer til at gøre.